1. lokakuuta 2013

The beginning..and the end

Koulu on viimein ohitse. Tämä tyttö valmistui verhoilijaksi oikein hyvin arvosanoin!
Työnhaku on hyvässä vauhdissa ja mieli positiivinen.

Viimeisten kahden viikon aikana ompelin jos jonkinlaista pientä, oli koristetyynyä, pöytäliinaa.. Ihan viimeisellä viikolla otin projektiksini viimein asian, joka oli syy alalle päätymiseeni - autoni penkit.

Penkki ennen korjausta
Pahimmassa kunnossa oli kuskin penkki, joka oli lähes räjähtämässä käsiin tässä vaiheessa. Opiskelukaverini avulla purimme selkänojan kankaat irti. Korjasin hieman nuhjuuntunutta pehmustusta, irroitin toimimattoman lämmittimen ja purin sivukapat irti. Uudesta nahasta sopivat kappaleet tilalle, kiinni ompelu, paikalleen vetäminen ja valmis! Lisäksi ompelin takapenkkiin uuden etukapan vanhan hajonneen tilalle. Aikaa meni molempiin korjauksiin penkkien irroituksineen/kiinnityksineen yhden päivän verran. Huippua oli, että keinonahkaa löytyi tasan saman värisenä kuin vanhakin oli, joten penkit ovat nyt lähestulkoon uuden veroiset.

Vaikka syy olikin aluksi niinkin heppoinen kuin auton kunnostusinto, innostuin lopulta totaalisesti verhoilualasta. Se tunne, kun onnistuu jossain haastavassa tai ainakin siltä vaikuttavassa verhoilutyössä, on mahtava. Opintojen kesto - 18kk - oli juuri sopiva ja käytännön oppiminen oli ainakin itselle hyvä tapa opetella uutta. Kouluttajat ovat mukavaa porukkaa ja pitävät aidosti työstään. Heidän kanssaan tuli monesti keskusteltua paljon aiheesta ja myöskin aiheen vierestä.
Suosittelen lämpimästi kaikille opiskelemista Teuvalla, TEAK Oy:ssa.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi2/10/13

  Onnea sinne työnhakuun, joku saa hyvän verhoilijan tiimiinsä.Laila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kaikkea hyvää myös sinne koko porukalle.

   Poista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^