16. lokakuuta 2013

Shopbailuja

Tämä postaus liittyy - kuten otsikostakin voi arvata - kuluneen viikkoni ostoksiin.

Kun sain edelliset lapaset pois alta, neuloin yhdet mustat peruslapaset huopasesta odottelemaan joulupukkia.
Lapasten jälkeen olenkin keskittynyt kuvan mukaiseen projektiin, nimittäin vauvan villatakkiin. Tähän ostin tarpeet jo aiemmin kesällä, ja nyt viimein sain sen kunnolla tulille. Kyseessähän on KyJy työni nro 8, jota aloittelin resorin verran heinäkuun lopulla. Nyt, viikon ahkeran puikkojen heiluttelun jälkeen, se alkaa olla hyvää vauhtia loppusuoralla.

Kävin Oulun Kädentaito- ja hyvinvointimessuilla viime viikonloppuna, ja sieltä tarttui mukaan muutama heijastin, ohutta heijastinnauhaa sekä muutama kerä fabelia. Harmaasta fabelista on jo hyvää vauhtia tulossa sukkaa, ja pidän kovasti sen koivumaisesta neulontatuloksesta.

Messut olivat - kuten arvata saattaa - tupaten täynnä porukkaa. Liikaa nähtävää ja hipelöitävää, eikä oikein osannut päättää mitä ottaisi ja mistä tekisi.

Hyvinvointipuolelta osallistuin CMS Beauty Centerin arvontaan ja sain tutustumistarjouksen. Kävin tänään tutustumassa ko. paikkaan ja tein kuin teinkin sopimuksen kyseiselle kuntosalille.
Nyt siis alkaa se kauan kehuttu uusi elämä liikunnan parissa :D

Innostuin myös viime viikolla tilaamaan Roosa Nauha -sukkaohjekuvaston ja sen mukaan tarttui myös hieno västäräkkiheijastin (joka on menossa lahjaksi..hyst ;))
Tämän päivän pikaiselta kirppiskierrokselta ennen kuntosalitutustumista löytyi kirja "Fitted Knits" hintaan 3e sekä pikkumimmille suloinen lelutipu (vain 2e).

Kirjan alussa käydään selkeästi läpi kuinka muokataan neuleohjeita omille mitoille sopivaksi ja luodaan hyvin istuvia neuleita. Lisäksi siellä on kivoja neuleohjeita. Tosi hyvä löytö mielestäni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^