11. lokakuuta 2013

Erokrapulaisia lapasia

Viimein se sitten tuli - ero pitkäaikaisesta ystävästä ja samalla lyhytaikaisesta poikaystävästä. Viimeisen viikon ajan olen asiaa murehtinut, mutta kuten aina sanotaan; Eteenpäin, sanoi mummo lumessa. Eli eteenpäin mennään ja etsitään uusia kokemuksia uusien ihmisten seurassa :)

Erokrapulaisena neuloin viime viikonloppuna lapasia:


Siskojen poikakavereille valmistui raitalapaset isoveli- ja purolangoista. Yhteensä näihin meni 170g.
Näitä oli mukava tehdä, paksusta langasta syntyy nopsaan valmista ja langan vaihtaminen välillä piti neulomisen mielenkiintoisena.

Toiseen tein sädekavennuksen ja toiseen sitten tuon perus.

Sain viikonloppuna myös toiveen jussilapasista; mustista punaisella kuviolla. Edellisiin jusseihin tein kuvion silmukoita jäljentämällä, mutta tällä kertaa päädyin tekemään sen kirjoneuleena.
Lankana käytin 2-kert. nallea ja laurin villalankaa yhteensä 90g.
Kummallinen nikki näkyy tässä kuvassa noissa peukaloissa, en tainnut asetella näitä tarpeeksi hyvin kuivumaan :(

KyJy-töitä en ole saanut toistaiseksi yhtään lisää valmiiksi, pitäisi varmaan seuraavaksi kaivella joku keskeneräinen esiin ja alkaa kilistellä puikkoja urakalla.Viime lauantaina innostuin myös (koko viime viikon asiaa tutkittuani ja todettuani, ettei vastaavaa tullut vastaan) perustamaan facebookiin ryhmän "Neulotaan yhdessä! Oulun seutu". Ryhmän ideana on järjestää käsityötapaamisia vapaaehtoisten kotona, tapahtumissa ja julkisilla paikoilla. Ryhmään on liittynyt jo 30 henkilöä, joka on enemmän kuin uskalsin toivoakaan :D
Ensimmäisen tapaamisen järjestän minä, ensi sunnuntaina kädentaitomessujen imussa. Saa nähdä kuinka moni tulee piipahtamaan kylässä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^