23. lokakuuta 2013

ILOinen arvonta

Tänään kirjoitan asioista, jotka antavat minulle paljon iloa ja energiaa.
Jos tulit osallistumaan ARVONTAAN, niin se löytyy postauksen lopusta :)

1. Ystävät

Minulla ei montaa ystävää ole, mutta he ovat sitäkin rakkaampia. Ystävien seurassa voin olla oma itseni ja puhua asioista, jotka minulle ovat tärkeitä. Tiedän, että heihin voi aina luottaa tukalassakin tilanteessa.
Ystäväni toimivat myös suurena inspiraationlähteenä, melkein asiaan kuin asiaan. Vanha kaveriporukkani innostaa liikkumaan, touhuamaan ja tapaamaan uusia ihmisiä, ja uusin ystäväni sai minut uskomaan itseeni käsitöiden kanssa.

2. Perhe

Perheeni on pieni, mutta sitäkin tärkeämpi.
Vielä kun löytäisi sen paremman puoliskon jakamaan arkea kanssani <3

3. Langat & käsityöt

Ihanat, värikkäät langat, jotka ovat viimein alkaneet muotoutua käsissäni kaikenmoisiksi neuleiksi. Opin joka viikko jotain uutta käsityön maailmasta ja into kokeilla uusia asioita on suuri. Vaikka aiemmin olenkin ollut hieman luovuttajatyyppiä, verhoilukoulutuksen ansiosta löysin tarvittavaa pitkäjänteisyyttä yrittää yhä uudelleen asioita, jotka eivät kerralla menneet oikein.
Onnistumisen ilo on huippu tunne :)


4. Blogi ja internet

Varsinkin viime aikoina, kun uutta käsityötä on valmistunut jatkuvasti KyJyn ansiosta, tämä blogi on alkanut tuottaa minulle enemmän iloa. On ollut ihanaa saada lukijoita (kiitos teille) ja kommentteja postauksiin ja huomata, kuinka lukijamäärät kasvavat.
Yleensäkin internet yllättää minut jatkuvasti käsitöitä koskien, pursuillen kaikenlaisia ideoita käsitöitä koskien. Joka viikko tulee tallennettua tietokoneelle joku inspiroiva kuva ideasta, jota pidän hyvin toteutuskelpoisena.

5. Liikunta 

Ah, niitä aamuisia zumbatunteja! Suosittelen muitakin kokeilemaan, sillä kyseinen laji antaa mahdottomasti energiaa ja iloa päivään. Kun kuljin ennen opiskeluja säännöllisesti zumbassa, huomasin että vaikka sinne menisi kuinka harmistuneena tai väsyneenä, aina tunnin loputtua mökötyksen tilalla oli hymy. Onneksi pääsen jälleen ensi viikolla zumban pariin.
Parhaita kokemuksia olivat myös opiskelupaikkakunnallani tapahtuneet kesäiset lenkkeilyt kauniissa peltomaisemissa auringon lämmittäessä.

6. Shoppailu 

Maailmasta ei varmaan löydy kovin montaa naista joka ei pitäisi shoppailusta. Toki omalla tavallaan se voi olla myös stressaava asia, mutta jos pääsee shoppailemaan ja sovittelemaan ihan rauhassa niin se on yllättävän hauskaa.
Nyt "köyhinä" aikoina olen paljon kiertänyt kirppareita (miksipä ei, välillä tulee vastaan huippulöytöjä) mutta käyn myös oikeissa vaatekaupoissa sovittamassa mielenkiintoisia vaatteita jotta tiedän, mitä lähden sitten alennusmyynneistä metsästämään.
Vaatteiden lisäksi katsastan aina lanka/käsityöosastot jos sellainen kaupasta löytyy. 

7. Ne monet pienet asiat

- auringonpaiste
- hyvät tv-sarjat
- kaikki pienet värikkäät jutut
-  ihmisiin tutustuminen, uudet ystävät
- uskaltaminen
- itsensä ylittäminen
...
Listaa voisi jatkaa loputtomiin :)


 Mitkä asiat tuottavat sinulle eniten iloa? 
Laitetaan arvonta pystyyn!

Kommentoimalla saat arvan, aikaa kommentoida on 
su 27.10. klo 24.00 asti :)
Kaikkien kommentoineiden kesken arvon 2x100g suomalaista käsinvärjättyä lampaanvillalankaa seuraavassa värissä:

Lanka on 100% villaa ja noin 7-veljeksen paksuista.


blogihaaste 3/7 

10 kommenttia:

 1. Kyllähän se on liikunta ja neulominen, jotka tällä hetkellä tuottavat eniten iloa elämään :) Tekisi mieli listata vaikka mitä, mutta nuo ovat kaksi ensimmäisenä mieleen tullutta asiaa.

  VastaaPoista
 2. Eniten iloa tuo villasukkien tekeminen ja hyvä tv-sarja, kirppareilla kiertely, ja tietenkin oma perhe! :)

  VastaaPoista
 3. Minulle iloa tuo myös suuresti onnistuminen käsitöiden kanssa. Uuden kokeilu ja oppiminen on kyllä tämän harrastuksen suola. Koin ahaa elämyksen keväällä, kun opin lukemaan neulekaavioita, sen mukana aukeni ihan uusi uusi ulottuvuus :) myös kaikki ihanat langat tuottavat iloa. Arvonnassa mukana <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi23/10/13

  Minulle iloa tuottavat perhe, lemmikit, käsityöt ja se kun muut ihmiset ovat iloisia :) Puhelin ei jostainsyystä päästä mua kirjautumaan blogspotiin, joten joudun kommentoimaan anonyyminä :( - Henna/ vaaleansinisiaunelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Suurin ilon lähteeni on neljä lasta <3 Myös oma aika (iltaisin) ja käsityöt tuo iloa päiviin.

  VastaaPoista
 6. Eniten iloa tuottaa pienen tyttäreni halaukset. Käsityötkin löytyy listan kärjestä ;)

  VastaaPoista
 7. Minulle tärkeimpiä asioita elämässäni ovat puolisoni, oma kotiluola ja kissat :) Itsensä toteuttaminen käsien kautta. Vapaus olla ja tehdä sitä mitä haluaa.

  VastaaPoista
 8. Eniten iloa minulle tuottavat asiat...? Rakkaan kummipoikani iloinen nauru ja kommentti: "hassukummi!", ensilumi ja kuorossa laulaminen sekä neulominen! Näitä olisi niin paljon mutta nuo rakkaat jutut, tulivat ensimmäisinä mieleen :)

  VastaaPoista
 9. Iloa tuo jokainen sellainen päivä kun perheenjäsenillä on kaikki hyvin, työssä ei stressaa, ja ehtii vielä tehdä käsillään jotain.

  VastaaPoista
 10. vendela25/10/13

  no juuri nyt eniten ilahduttaa perjantai ja edessä oleva viikonloppu, yleensäkin se että saa vaan olla ja rentotua mieluiten kotona perheen kanssa.

  VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^