3. lokakuuta 2013

Lehtikämmekkäät

Lankana Nalle, menekki 38g

Tällaiset kämmekkäät valmistuivat viimein pari iltaa sitten. Ohje löytyy NettiET:n sivuilta: Kämmekkäät . Malli oli todella kiva neulottava, juuri sellainen jota ei malta laskea käsistään kun pitää tehdä "vielä yksi kerros". Todennäköisesti teen vielä toisetkin eri värisenä kunhan aikaa löytyy.

Kävi sitten niin että eilen koitti se päivä kun lanka-arkun kansi ei mene enää kunnolla kiinni. Tuli tehtyä ylläriostos Citymarketista, kun löysin Novitan Rosea eurolla kerä, ja pakkohan sitä oli ottaa matkaan. Jostain syystä olen ihastunut kyseiseen lankaan vaikka siitä en olekaan vielä mitään saanut valmiiksi asti (nimimerkillä yksi neulejakku odottaa hihaansa). Nyt sitä sitten löytyy erilaisina liloina, pinkkeinä, sinisinä ja ruskeina keräkaupalla.

Kirpputoreillakin kiersin tuossa viikon alussa, iso kasa löytyi uutta vaatetta sekä parit kengät. Mutta ne eivät ole se asia miksi asiasta mainitsen, vaan tämä seuraavassa kuvassa oleva huivi:


Löysin siis kauniin, ohuesta langasta virkatun kolmionmallisen pitsihuivin  3 eurolla! Kyseinen huivi vaikutti käyttämättömältä ja juuri pingotuksesta otetulta.
Kirjoitin sitten huivista facebookiinkin ja muiden käsityöläisten kanssa tuli jälleen keskusteltua hyvin aiheesta "Miksi suomalaiset eivät arvosta käsityötä - miksi he eivät ole valmiita maksamaan laadusta." Tämä oli loistava esimerkki jälleen kerran.
Mutta lopulta on pakko todeta ettei ole valittamista, huivi on kerrassaan ihana! Todellinen löytö :)

2 kommenttia:

  1. Onpas kauniit kämmekkäät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne ovat omasta mielestänikin tosi kivat, pitäisi tehdä toisetkin kun ehtii :)

      Poista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^