26. elokuuta 2016

Ompelukone ja korupihdit

Kun palasimme kesälomareissulta kotiin, oli auton takakontissa mukana vanha tuttu: mummoni vanha polkuompelukone. Virittelin sen polkemiskuntoon ja jäin saman tien koukkuun. Joten ompelin:Koska kaikilla videoita kuvaavilla neulojilla on hienoja projektipusseja, halusin mäkin ommella pari. Lopulta niitä oli iso kasa, 11 kappaletta. Itselle jätin yhden, 8 lähtivät jo postin kyydissä maailmalle ja kaksi on minulla vielä odottamassa uutta kotia. Uusia tulee syntymään; hitaasti, mutta varmasti. Äärettömän koukuttavaa.

Kaivoin myös korupihdit esiin jo ennen lomaa. En ole koskaan ollut mikään koruaskartelija, mutta siitä huolimatta minulla on iso kasa helmiä ja erilaisia pihtejä sekalaisten käsityötarvikkeiden laatikossa odottamassa käyttökohdettaan. Päätin opetella tekemään silmukkamerkkejä.


Ja niitähän syntyi! Kuvassa kuusi settiä, yhteensä olen askarrellut ainakin 30 erilaista silmukkamerkkisettiä, renkailla ja vaijereilla. Kuvassa oleviin kokeilin värillisiä vaijereita. Helmien valitseminen ja yhdisteleminen on ollut todellista väriterapiaa ja ihan mielettömän kivaa!

Tämän postauksen pääpointti tulee tässä;
OLEN AVANNUT OMAN ETSY -KAUPAN!
Tervetuloa ostoksille tai muuten vain ihmettelemään mitä minulla onkaan tällä kertaa myynnissä :)

Halusin perustaa kaupan ja myydä pieniä, itse tekemiäni juttuja säästääkseni teollisuusompelukoneeseen. Viimeaikoina on alkanut tuntua yhä enemmän siltä, että haluaisin elättää itseni käsitöillä ja ennen kaikkea verhoilulla, joten nyt on aika alkaa oikeasti säästämään kunnon kolmisyöttökoneeseen. Tämä on siis todellinen Make you dream come true -juttu, ja halusin siitä mainita jotta tiedätte että jokainen verotuksen jälkeen käteen jäävä euronen menee mun tämän hetken suurimman unelman toteuttamiseen. Iso kiitos kaikille jotka ovat sitä jo tukeneet ja iso kiitos niille, jotka tulevaisuudessa tulevat osallistumaan ostamalla minulta jotain itse tehtyä! :*

3 kommenttia:

 1. Todella siitisti ommeltu pussukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niitä on kyllä ollut kiva ommella!

   Poista
 2. Those look great!
  I love those cat fabric ones! Cat / Bird and flower ones. OK, I admit, I love cats, but nature is such a theme I like it.

  VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^