26. joulukuuta 2014

Karkkikämmekkäät

Ohje: Omasta päästä
Langat: Viking Ville (väri 731) sekä Opal Handwerk & Hobby Kondiittori (7120)
Menekki: 64g
Puikot: 3,00mm bambuiset
Koko: Siro naisen käsi

Viime postauksessani kerroin, että käsinettä on jälleen puikoilla. Tässä ne viimein ovat; pystyraitaiset karkkikämmekkäät. Vaikka Ville ja Kondiittori ovatkin paksuudeltaan aivan eri luokkaa, sitä ei onneksi huomaa valmiissa työssä. Jotta nämä olisivat sopineet minulle, puikot olisivat saaneet olla hieman isommat tai silmukoita muutama enemmän. Tällä kertaa nämä jäivät liian pieniksi, mikä harmittavasti näkyykin kuvissa. Täytyy laittaa jemmaan ja lahjoa näillä jotakuta pienikätistä ystävää.

Rakastan noita Opalin lankoja! Värit ovat ihania ja raikkaita ja lanka on mukavan ohutta ja riittoisaa. Olen tehnyt nyt tästä Kondiittorista kahdet kämmekkäät, ja edelleen kerä näyttää siltä kuin siihen ei olisi koskettukaan. Edelliset kämmekkäät ovat nämä Broken seed -tekniikalla tehdyt. Lankoja yhdistellessä on jännää, miten se yksivärinen vaikuttaa kirjavan kirkkauteen. Mustan kanssa tehtynä värit eivät loista läheskään yhtä hienosti kuin tämän pinkin.


Näiden kämmekkäiden valmistuttua neuloin kummitytölleni lapaset, joita huovuttelin sitten myöhään aattoiltana. Lapaset jäivät liian pitkiksi ja peukalot huopuivat umpeen kun muovit pääsivät irtoamaan pesussa. Kuvaa en muistanut ottaa, kun harmitti niin kovasti. Lapaset löysivät tiensä roskikseen. Aina ei tuo omasta päästä tekeminen tahdo sujua niin kuin Strömsössä.. :D

Onko kellään vinkata hyväksi koettua ohjetta pikkulapsen (n. 2-vuotiaasta ylöspäin) huovutettuihin tumppuihin?

Nyt kun tämä projekti on saatu päätökseen, meikäläinen inventoi lankansa, neuloo yhden UFOn valmiiksi ja aloittelee sitten ensimmäistä JyJu -työtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^