7. joulukuuta 2014

Finnish Invasion -lapaset

Koko: Naisten (keskikoko)
Langat: Novita 7-veljestä grafiitti ja Viking Ville fuksia
Menekki: 88g
Puikot: 3,50mm ja 4,00mm bambut

Ehdin jo jonkin aikaa ihastella Facebookin sukkaryhmissä tällä kuviolla maustettuja sukkia kaikissa sateenkaaren väreissä. Tässä kuluneella viikolla Jussi-lapasten valmistuttua sitten otin puikot esiin ja loin silmukat näihin lapasiin. Olen jo aikaa sitten tiedostanut, että neulomiskäsialani on tiukka ja näissä sen taas huomasi hyvin. Kuvio on tasaista ja hyvää, mutta ei näillä silmukkamäärillä kyllä meikäläisen käsialalla sukkia saisi aikaiseksi! 12s/puikko on tuolla sukkien ohjeessa, ja samalla määrällä tein itselleni täydellisen sopivat lapaset. Näistä tuli ihanat, saatan tehdä vielä toisetkin eri väriset samalla kuviolla.


Seuraavaksi pitäisi tehdä siskolle lapaset. Näistä oli tarkoitus hälle sellaiset tulla, mutta koska hänellä on hieman isommat kädet kuin minulla, täytyy ottaa uusi yritys. Ehkä jotain kivaa pintaneuletta tällä kertaa, hmm? Tuota samaista fuksianpinkkiä lankaa olisi tarkoitus lapasiin käyttää.

Ehdotuksia? Onko sinulla jokin luottomalli, jolla tulee aivan mielettömän kivat lapaset?


6 kommenttia:

 1. Ihanat lapaset ja kadehdittavan kaunista kirjoneulejälkeä! Täällä siis yksi joka on päättänyt oppia kirjoneuleen salat ;) siinä haastetta ensi vuoteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin se sujuu, usko pois ;) Itsekään en ole montaa kirjoneuletta tehnyt, nämä taisi olla kolmas projekti. Höyrytin lapaset vielä lopuksi, mikä teki jäljestä vielä tasaisempaa.
   Onnea koitokseen! :)

   Poista
 2. Upeat! Väriyhdistelmäkin ihan nappiin! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^