11. joulukuuta 2014

Joulukoristeita Hama -helmistä


Nähtyäni postauksen Hamahelmihiutaleista Helmihytti -blogissa halusin askarrella myös itselleni samanmoisia. Hyppäsin heti maanantaina linja-autoon ja käväisin mutkan paikallisessa Sinooperissa metsästämässä itselleni alustoja sekä helmiä. Mukaan lähti suuri pussillinen kimaltavia värillisiä helmiä, joita olen näissä koristeissa käyttänyt. Valkoisia helmiä ei ollut saatavilla kuin yksi pussi, joten hain keskiviikkona niitä lisää Kärkkäiseltä. Siinä välissä oli tiistai, jolloin kokeilin Pinterestin suosiollisella avustuksella muutamaa mallia.


Lumihiutaleet ovat oma versioni jonkun muun vastaavista. On yllättävän vaikeaa tihrustaa jonkun toisen kuvasta sitä, mihin ne helmet tarkalleen tulee laittaa. Mutta niistä tuli kivoja, enää nauhat puuttuu! Pari taitaa lähteä postiin matkalle kohti venäjää, yllätykseksi kirjekaverilleni.


Yksi suosikkimalleistani oli tämä rusetti. Alkuperäisestä poiketen tein punavalkoisen version, johon tuli vielä yksi kierros valkoisia helmiä ympärille.Tätä lumihiutalekuviollista kuusenkoristetta tein kahdessa eri värissä. Violetit tein henkilölle, jonka lempiväri on - mikäs muukaan kuin - violetti.

2 kommenttia:

  1. Ihana idea! Etenkin nuo lumihiutaleet ovat mieleeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ne ovat omatkin suosikkini!

      Poista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^