27. helmikuuta 2016

Raitaa ja pilkkuja

Lanka: Novita 7 Veljestä grafiitti ja petrooli sekä Gjestal Janne fuksia
Puikot: 3,00mm
Menekki: 80g

Instagram osaa kertoa, että olen aloittanut nämä lapaset viime vuoden huhtikuussa. Muistaakseni tämä pari oli osana viimevuotista Jyju -haastetta, joka minun osaltani jäi enemmänkin kuin hieman kesken.
Kyseisen haasteen aloitelmista moni sai purkutuomion, mutta yksinäinen, peukaloton raitapilkkulapanen sai vielä jäädä keskeneräisten laatikkoon odottamaan paria.

Alusta asti näiden lapasten väri tuntui tökkivän pahasti. Yksinään kaikki langat olivat kivan värisiä eikä ne nyt ihan huonoilta yhdessäkään näyttänyt, mutta huh kun sai sen kymmenen senttiä neulottua. En tiedä, olisiko värit pitänyt laittaa eri järjestykseen? Koska olen aika itsepäinen, en suostunut enää muuttamaan suunnitelmaa.

Keskeneräinen lapanen sai odottaa pariaan yli puoli vuotta, kunnes se taas tuli korista vastaan tammikuun alussa. Päätin neulaista lapaset loppuun, ja niin pakkasin lankanöttöset pieneen ikean minigrip -pussiin ja kuljetin niitä parisen viikkoa töissä mukana, neuloen raidan silloin tällöin. Valmista tuli yllättävän nopeasti ja olin todella tyytyväinen kun viimein viimeinenkin langanpää oli pääteltynä.

Lapaset jäivät itselle ja pääsivät käyttöön. Väritkin miellyttävät silmää jälleen, kumma kyllä..

Mitä mieltä sinä olet tästä väriyhdistelmästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^