1. maaliskuuta 2016

Keittiöpyyhe


Yhtenä Kevään keskeneräiset -haasteen neuleena minulla oli tämä keittiöpyyhe, jonka olen aloittanut viime vuoden huhtikuussa. Olin neulonut pyyhkeen muutamaa mallikertaa vaille valmiiksi, mutta sitten se jäi neulekoppaan lepäämään muiden töiden tieltä.

Otin pyyhkeen esille tässä yhtenä iltana kun olin saanut viimeisimmän neuleeni (pipo) valmiiksi. Osasin jatkaa siitä mihin olin jäänytkin ja pyyhe valmistui samana iltana. Miksi ihmeessä jokin näin helppo työ jää kesken ja mörköytyy jemmassa niin, ettei siihen tahtoisi uskaltaa tarttua? :D

Joka tapauksessa, pyyhkeeseen sain alunperin inspiraation Eilen tein -blogista. Ohjetta en niinkään seurannut koska käyttämäni lanka erosi ohjeessa käytetystä niin paljon, mutta ruutukaavaa käytin hyväkseni.
Käytin Novitan Rytmi -lankaa ja vitosen pyöröpuikkoa. Lankaa kului lähes kaksi kerää ja painoa pyyhkellä on 89 grammaa.

4 kommenttia:

 1. Oijoi, kuinka hieno pyyhe! Ja mahtavaa, että sinäkin sait ekan keskeneräisen haastetyön valmiiksi!

  Mahtaisikohan tuollaiseen pyyhkeeseen sopia bambulanka vai pitäisikö olla puuvillaa? Lanka-arkusta löytyisi useampi jämä bambua, jotka haluaisin tuhota. Tiskirätit eivät ole viimeaikoina innostaneet, mutta ehkä pyyhe olisi inspiroivampi idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Itsekin olen bambuisen pyyhkeen neulomista harkinnut - ja miksipä ei, ainakin bambusta tehdyt tiskirätit ovat todella imukykyisiä ja hyvin kuivuvia. Eli kyllä mun mielestä ainakin sopisi :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis! Ja ihana blogi!! Miten en oo tänne aikaisemmin eksynyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin pidän tästä, tuo lanka elävöittää niin kivasti mutta ei kuitenkaan vie liikaa huomiota pitsineulokselta.
   Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)

   Poista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^