15. helmikuuta 2016

Kevään keskeneräisetMietin jo vuodenvaihteessa että olisi kiva saada jo jonkin aikaa nurkissa pyörineet keskeneräiset neule- ja virkkuutyöt valmiiksi. Kuin tilauksesta bongasin reilu viikko sitten Instagramin kautta Kevään keskeneräiset -haasteen, jonka Silmukan saalistus -blogi on laittanut alulle. Haasteen ideana on saada mukaan ilmoitettu työ tai työt valmiiksi 31.5.2016 mennessä. Löysin rantein ja hyvillä mielin ilman mitään valmistumispakkoa :)

Itse osallistun haasteeseen seuraavilla kolmella neuletyöllä;


Aloitin melkein kaksi vuotta sitten kummitytölleni afrikankukkaponia. Kukkia olen virkannut yhden silloin, toisen tällöin ja viime joululomalla virkkasin loputkin kukkaset valmiiksi. Nyt nämä odottavat poniksi muotoutumistaan. Ohjekin on jo tulostettu, tarvitsisi vain ottaa neula käteen ja alkaa yhdistellä kukkia ja päätellä lankoja..


Tämä on aloitettu viime kesänä, tavoitteena olisi saada aikaiseksi käsipyyhe keittiöön. Vielä pitäisi noin kolmasosa tikuttaa jotta olisi valmista. Eli ei kovinkaan paljoa! Samasta langasta olisi tarkoitus tehdä tälle vielä pariksi tiskirätti, mutta sen jätän tämän haasteen ulkopuolelle vielä tässä vaiheessa.


"Let's rock" -lapaset, joita aloittelin viime syksynä, ovat vielä tässä vaiheessa. Taisi jäädä lapasten neulominen kun palasin takaisin töihin pitkältä sairaslomalta eikä aikaa ja voimia riittänyt kirjoneuleen seuraamiseen. Tuolloin vasen käteni oli työpäivien päätteeksi vielä niin kipeä etten juuri tehnyt käsitöitä kotiin päästyäni. Osasyynä lienee vielä sekin, että halusin antaa nämä yllätyksenä poikaystävälleni, ja on vaikeaa yrittää neuloa salassa jotain kun toinen pyörii koko ajan kotosalla..

Osallistutko sinä haasteeseen? 
Löytyikö jemmoista enemmänkin keskeneräisiä kuin luulit niitä olevankaan?

Muita keskeneräisiä ja suunnitteilla olevia neuleita minulta löytyy muutama kappale;
 1. Kirjoneulelapaset pikkusiskolleni (mustaa ja harmaata - ankeaa neulottavaa, vaikka kyseisistä väreistä pidänkin), puolikasta lapasta ja kahta peukaloa vaille valmiina.
 2. Valepalmikkoiset ylipolvensukat kummitytölleni on tämän hetken kahvitaukotyönä, olen neulonut vasta ensimmäisen sukan varren valmiiksi.
 3. Pipo poikaystäväni isälle, vielä aloittamatta. Tätä varten tuli tilattua taas lisää lankaakin..
 4. Mummonneliöpeitto valmistuu kippuhiljaa kaiken muun ohessa. Olen tainnut viimeksi virkata siihen lappuja joskus marraskuussa, valkoisesta Novitan Säteestä.
 5. Ratun rasat -enkelilapaset on olleet kesken ties kuinka kauan. Yksinäinen lapanen kahden lankakerän kera on matkustanut kanssani pitkin suomea sitä mukaa kun olen muuttanut paikkakunnalta toiselle.
 6. Poikaystäväni haluaisi tuubihuivin..saa nähdä saanko aloitettua sitä ennen kuin lumet sulaa kokonaan pois. 

10 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää nämä sinun keskeneräiset, niistä tulee varmasti hienoja! Hyviä tällaiset haasteet, itsekin hyppäsin mukaan matkaan. Tsemppiä neulomiseen ja erityisesti tuohon päättelyyn sekä kokoamiseen!

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen lanka, mistä teet keittiöpyyhettä. Mitä lankaa se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on Novitan Rytmi -lanka :) Sitä oli myynnissä viime kesänä. Oikein kiva lanka ja ihanat, raikkaat värit.

   Poista
 3. Kivoja töitä sinulla työn alla. #keväänkeskeneräiset saattakoon nämä työt pian valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Valmistumista odotellessa.. ;)

   Poista
 4. Kivoilla töillä lähdit mukaan haasteeseen! Tsemppiä projektien loppuun saattamiseen ja kiitos, kun lähdit haasteeseen mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivan haasteen vetämisestä, tämä tuli kyllä tarpeeseen :)

   Poista
 5. Ponipalojen yhdistäminen on iso homma, ja vielä sen täyttäminen yms. Uh-huh. Pyyhe varmasti valmistuu tuotapikaa. On joo varmasti hankalaa ku pitää piilossa neuloa lapasia.
  Mulla on muutama suht helposti valmistuva mutta myös vaikeita keskeneräisiä. Listaa kaikista en oo tehny puhumattakaan niistä mitkä haluais tehdä. Ei vaan oo aikaa vaikk oon eläkkeellä. Kaikilla on vain 24 tuntia/vrk. Tsemppiä haasteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, niin aikalailla kuvittelinkin. Toivottavasti saan ponin valmiiksi asti! Noi kaksi muuta työtä tulee kyllä valmistumaan ajallaan, muistaakseni niitä oli kiva tehdä. Jotenkin vaan ne kivatkin työt jäävät välillä nurkkiin pyörimään keskeneräisinä jonkun vielä kivemman työn tieltä..
   Onnea sinullekin keskeneräisten kesyttämiseen! KYllä ne sieltä pikkuhiljaa valmistuu kaiken muun ohessa :)

   Poista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^