21. tammikuuta 2014

Virkattu reppu


Lanka: Novita Hanko (farkunsininen) ja Trysil Garn Tuva (valkoinen)
Menekki yhteensä: 240g
Koukut nro 3 ja 5

Innostuin viikonloppuna virkkaamaan, kun bongasin Villaa sukissa -blogista virkatun repun. Kyseisen postauksen kautta pääsin idean alkulähteille Ripaus tunnelmaa -blogiin, josta löytyy hyvät ohjeistuskuvat repun tekemiseen.

Halusin tehdä repun itselleni niiden kesäpäivien varalle, kun aurinko paistaa ja tulee lähdettyä extemporereissuille metsiin ja jäätelökioskille. Reppuun mahtuu hyvin lompakko, kamera, eväät, käsityö ja muuta pientä kivaa jolla lämpöinen kesäpäivä muuttuu entistä paremmaksi.

Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen, reppu on kivan kesäinen ja minun näköinen.
Hieman erilaistakin vaihtoehtoa tuli mietittyä, mutta voi olla että se tulee toteutettua sitten myöhemmin. Repun valmistuttua teki mieli käydä ostamassa Citymarketista puuterinväristä versiota Hangosta, jonka bongasin olevan alennuksessa 2,5e/kerä. Siitä voisi tehdä vastaavan pienelle kummitytölleni kylärepuksi, hmm...?

Käyttämäni langat ovat tosiaan jo marinoituneet pienen hetken lanka-arkussani, kun en ole tiennyt mitä niistä tekisin. Ostin noin vuosi sitten Hankoa 4 kerää alennuksesta 1,5e/kerä, ja Tuvaa pari kerää toissa kesänä eurolla kerä. Reppuun kului vajaa kolme kerää Hankoa ja vajaa kerä Tuvaa, joten hintakin jää todella alhaiseksi. Lisäksi pitsin ostin Hemtexistä pari viikkoa sitten, kun oli hyvässä tarjouksessa sekin. Eli tässä se taas nähtiin: alennukset kannattaa aina käyttää hyödyksi jos on yhtään omannäköistä tavaraa tarjolla.

Huomasin muuten, että olen saanut jälleen yhden uuden lukijan! Tervetuloa mukaan seurailemaan :)

Kuvista käy hyvin ilmi myös sisustukseni perusvärit: sininen, tummanruskea ja valkoinen. Pitkäaikainen suosikkiyhdistelmä, jota haluaisin jatkaa esim. yhtenäisillä verhoilla kunhan saan aikaiseksi hankittua/ommeltua sellaiset.


4 kommenttia:

 1. Vau, ihan mahtava tästä repusta tuli! Kauniit nuo tekemäsi olkanauhat, sopii hyvin tällaiseen aikuisen reppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka aluksi jännittikin että saanko pidettyä nauhat saman levyisinä koko pituudelta niin hyvin se lopulta sujui. Noista reunoista tuli kivan pitsimäiset, mistä erityisesti tykkään :)

   Poista
 2. Tulipa repusta söpö, ja tosiaan sopii aikuisellekin, siitähän voi tehdä sen kokoisen kuin itse tarvitsee. Ajattelin muuten kerätä lukijoiden toteuttamina käsitöitä jotka on saanu inspiksen tai ohjeen mun blogista, joista tekisin sitten (ehkä helmi/maaliskuussa) postausta. Halutessaan saa linkin omaan blogiinsa. Jos haluat mukaan laita mulle postia kuvan kera. ripaustunnelmaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Lähetin sinulle kuvia sähköpostilla, kiva päästä näkemään millaista muut ovat saaneet aikaan! Postaustasi odotellen.. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^