16. tammikuuta 2014

Sinulle on postia!

Olipas mukavaa, kun saavuin kirpsakan pakkasen saattelemana koulusta kotiin ja postilaatikosta löytyi kaksikin kivaa juttua niiden jokapäiväisten mainosten lisäksi.

Uusin Moda on varmaan jo monelle muullekin saapunut perille, joten ei siitä sen kummempia. Äkkivilkaisulla parhaiten jäi mieleen siksak -lapaset sekä tuubihuivi, jonka reunassa oli muhkea palmikko. Molemmat tosi kivoja, saa nähdä tulisiko niitä toteutettua tässä vuoden mittaan (kunhan ensin saisi viimeisetkin luvatut työt pois alta..).

Mutta se, mikä tekee tästä kuvasta julkaisun arvoisen on, että minä kerrankin voitin jotain. Kyjy2013 -haasteen osanottajat osallistuivat myöskin moneen arvontaan, ja voittajien nimet julkistettiin blogissa haasteen päätyttyä. Äidin lintu -blogin Lintuemon arpa oli osunut minuun, eikä sekään vielä riittänyt vaan sain itse valita millaista saisi olla. Koska pipoja minulla ei vielä montaa ole, valintani oli tottakai sellainen, vapaalla värivalinnalla ja toteutuksella.
Kuoresta paljastuikin sitten ihanan pinkki Hinagiku Hat kortin ja muutaman karkin saattelemana. Täydellisen kokoinen eikä kutita! Värikin osui nappiin, tätä juuri kaivataan kevään aurinkoisille hangille. Tyytyväinen uusi omistaja kiittää! :)
1 kommentti:

  1. Kiva, että pipo oli mieleinen. Mukavaa kevättalvea! :-)

    VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^