9. marraskuuta 2013

KyJy #4 Isäinpäivän västäräkkisukat Fabelista

Malli: miesten perussukka, koko 41-42
Lanka: Drops Fabel, harmaakirjava
Menekki: 75g


Isänpäivä on huomenna, perjantaina tikuttelin sukat valmiiksi ja nyt viimein päättely ja kuvien otto.
Fabel oli lankana kivaa neuloa, enkä sitä olekaan aiemmin käyttänyt (paitsi yhdessä lapasprojektissa joka on vieläkin..kröhöm..kesken). Kolmosen puikoilla ja minun tiukalla käsialallani valmiista jäljestä tuli mukavan tiivistä. 

Toisen sukan aloittelin kolmeen kertaan: ensimmäisellä kerralla huomasin langan tulevan kerästä väärin päin (vaikka molemmat aloitin sisältä), toisella kuvio oli melkein kohdallaan (oli vain 3cm pielessä) joten kolmas kerta toden sanoi, ja tuloksena on kaksi identtistä sukkaa!

Alkuun ensimmäisestä sukasta tuli IHAN liian iso, joten täytyi sitten pyytää saajaa hieman kokeilemaan sitä jalkaan ja purkaa vähän kärjestä. Eli siis raukka isäni tietää mitä isänpäivälahjaksi on tiedossa.. :D No mutta, yllätyksenä on tulossa itsetehtyä pizzaa kunhan hän huomenna kotiutuu.

Kuvissa mukana huippu västäräkkiheijastin, jonka tilasin sukkalehden kera Taito-Shopista. Toivottavasti se pääsee käyttöön :)


On ihana muistaa isää, hän kuitenkin on elämäni tärkein ihminen. Aina hän on ollut tukena oli tilanne mikä tahansa. Olen aina ollut isän tyttö ja tulen aina olemaankin.

3 kommenttia:

 1. Anonyymi9/11/13

  Kauniit sukat! Mulla on kanssa tuota fabelia jokunen kerä, virkkausta varten olen ostanut. Ehkä mä teenkin niistä sukat (ainut mitä osaan neuloa...) kiitos inspiraatiosta, varmasti isäsi tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannattaa tehdä, noista tuli tosi kivat ja ohkaiset sukathan mahtuvat mihin tahansa kenkiin. Alkuun tuntuu tosin hitaalta neulottavalta jos on aiemmin tehnyt paksummista langoista, mutta kun vauhtiin pääsee niin tulosta alkaa tulla :)

   Poista
 2. Ihana kokonaisuus, västäräkki ja sukat samaa sävyä :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^