3. marraskuuta 2013

KyJy #19 Palmikkosukat

 Malli: Novita kesä 2010, "sudenkorentosukat"
Koko: noin 38, varren pituus 30cm
Menekki: 152g vadelmanpunaista kirppislankaa

Sukat on tehty samalla mallilla kuin NÄMÄ , jotka tein ystäväni tyttärelle aiemmin syksyllä. Omani ovat tietenkin hieman isommat ja niissä on lähes polvipituinen varsi. Mallineule on edelleen kiva ja nopea oppia ulkoa, lähinnä langan takia tuntui että nämä ei valmistu koskaan. Langan olen ostanut kirppikseltä viime kesänä. Käteen tuntuu 100% villalta, hieman karheaa ja aluksi kankeaakin kudottavaa, kunhan tuntumaan tottuu. Väri ei todellakaan ole omin minulle, mutta todennäköisesti tulen kuitenkin käyttämään näitä kovilla pakkasilla. Ajattelin pitäväni näitä ulkoillessanikin, joten en tehnyt jalan päälle enää tuota palmikkoa - mukavuus on mielestäni tärkeämpää kuin ulkonäkö siinä tarkoituksessa. Ja mahtuvatpa paremmin nilkkureihin hameen tms. seuraksi :)

Onneksi terassilla on vielä luonnonvaloa! Yritin ottaa kuvia sisällä kaikki valot päällä, mutta eihän siitä tullut yhtään mitään. Sukat oli kertakaikkiaan väärän väriset ja valotusajan pituus teki myös sen, että kuvista tuli hyvin suttuisia. Hurraa, luonnonvalo!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana väri sukissa! Muistuttaa minun yhtiä lahjaksi saatuja sukkia. Siis väriltä. Tuo malli on hieno. Kiva tuo palmikoiden välissä kulkeva pitsiraita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat itsessään on mukavan väriset, ja tausta laittaa värin vielä hehkumaan oikein kunnolla.
   Minustakin tuo pitsi-palmikko yhdistelmä on kiva :) Vähän erilainen.

   Poista
 2. Onpas hienot sukat, monenmoista kuviota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näitä oli kiva tehdä kun oli niin monipuolisesti puuhaa.

   Poista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^