18. kesäkuuta 2016

Kun oululaiset bloggaajat tapasivat..

Sain toukokuun alussa kutsun Pieniä Hetkiä -blogin Heidiltä blogitapaamiseen Oulun Lankamaailmaan. Innoissani ilmoittauduin mukaan heti, kun lomaviikkojen suunnitelmat olivat selvillä (Uudestakaupungista ei ihan äkkiä lähdetä Ouluun vain käväisemään). Pakko myöntää, että olen seurannut hieman kateellisena vierestä, kun seuraamieni blogien kirjoittajat kirjoittavat näistä tapaamisista. No, nyt on tullut koettua itsekin yksi tapaaminen! Ja täytyy kyllä sanoa, että mukavaa oli.

Mukana oli neljätoista bloggaajaa, ja oli kiva nähdä kasvot blogien takana. Useamman blogia olen seurannutkin jo pidemmän aikaa ja uusiin tuttavuuksiinkin oli kiva paneutua ennen tapaamisen alkua.

Mukana olivat:


Tapaamisessa oli tarjolla kaikkea hyvää maisteltavaa. Minusta on tosi kiva päästä kokeilemaan uusia juttuja joita ei välttämättä itse osaisi valita mennessään esim. kahvilaan. Kahvila Kreema tarjosi meille foccacioita, feta-pinaattipiirakkaa sekä porkkanakakkua; Chocosomnia ihania konvehteja ja Kofeiinikomppania piti huolen teepuolesta. Ihan harmittaa että lähdin jo samana iltana enkä siten ehtinyt hakemaan teetä kotiin asti, koska se granaattiomena-vadelmatee oli tosi hyvää! Chocosomnialta ostin yhden suklaakahvi -levyn tuliaisiksi, mutta harmikseni (mutta en oikeastaan voi sanoa että olisin yllättynyt koska on kesä) se oli sulanut kotimatkan aikana ja makaa nyt jääkaapissa ottamassa uudestaan muotoa..

Tapaaminen sujui mukavasti; paikalla olevat yrittäjät esittelivät yritystään ja tuotteitaan, juteltiin blogeista, langoista ja bloggaamisesta ja tietenkin shoppailtiin lankoja.


En tiedä voiko lankaholisti näin sanoa, mutta onnekseni minulla oli vain noin 20 euron budjetti lankaostoksiin tälle reissulle. Osasyynä pieneen budjettiin oli se, että matkalaukkuni oli jo valmiiksi tupaten täynnä.. Halusin ostaa kaksi kerää Vikingin Alpaca Silkiä lisää J:n kaulahuiviin ja ihme kyllä löysin vielä samaa värjäyserää jota olin ostanut viime joulukuussa edellisellä Oulun reissullani. Lisäksi ostin kaksi vyyhtiä käsinvärjättyä Arwettaa. Mitään suunnitelmaa ei niille vielä ole, sävy vain oli sellainen etten voinut vastustaa kiusausta.

Lankamaailma ja Oulun Ruohonjuuri olivat muistaneet kaikkia lahjapakkauksilla jotka olivat oikein ruhtinaalliset ja ihanat. Kiitos heille siitä! Tällaisia juttuja niistä paljastui:


Voiko lankaholisti toivoa enempää? Pussin täydeltä lankoja, puikkosetti (näitä olenkin halunnut kokeilla) ja virkkuukoukku.
Ruohonjuuren pussukasta tuli Puhdistamon suklaasmoothie- ja raakakaakaojauheet sekä vehnänorasjuoma ja energiapatukka. Olen lainannut kahden viimeisen kuvat netistä koska söin omani kotimatkalla linja-autossa (eli tarpeeseen tulivat!).. :D

Olin vienyt matkalaukkuni Oulun juna-asemalle talteen tapaamisen ajaksi ja muutama ihminen sai todistaa tapahtumaa nimeltä "Henna survoo valmiiksi täyteen laukkuunsa vielä kassillisen kaikkea muuta hyödyllistä". Olin ehtinyt käydä ennen tapaamista kirpparilla ja Valkeassa ostoksilla, joten tavaraa yllättäen oli. Uskollinen pieni laukkuni kuitenkin kesti räjähtämättä kotiin asti.

Kivaa oli! Kiitos Heidille järjestämisestä ja kutsusta :) Oli tosiaan kiva nähdä muitakin bloggaajia! Toivottavasti tavataan toistekin.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun pääsit tulemaan :) minä jo aloitin lahja-arwetoista sitä samaa huivia, jota Marja tapaamisessa esitteli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinkin jo Instagramissa vilauksen siitä :) Siitä on tulossa kaunis!

      Poista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^