19. toukokuuta 2014

Sukkalankavaihdon saalis

Osallistuin facebookissa yhden pienen ryhmän sisällä sukkalankavaihtoon. Ideana oli koota useampi  4-5 henkilön ryhmä, joiden sisällä jokaiselle lähetetään vuorotellen keriä. Kaikki lähettävät samalle yhtä aikaa, ensimmäiselle helmikuussa, toiselle maaliskuussa jne.

Tämä oli toinen kertani mukana tällaisessa ringissä ja satuin jälleen ringin viimeiseksi. Sinänsä se ei haittaa, hyvää jaksaa odottaa! Ja on kivaa jännätä, mitä sieltä postilaatikkoon kolahtaa.

Kaikki sujui hyvin, toistaiseksi kukaan kyseiseen facebook -ryhmään kuuluvista ei ole jäänyt ilman lankojaan. Todennäköisesti ei jääkään, sillä nähdäkseni ryhmään on päätyneet ne henkilöt, jotka ottavat tämän homman tosissaan ja lähettävät lankansa kun on sen aika.
Edellisellä kierroksella toisessa ryhmässä taisi useammallekin käydä niin, että osa porukkaa jätti leikin kesken saatuaan omat lankansa. Todella röyhkeää ja ajattelematonta toimintaa minun mielestäni.

Mutta mitä tässä sen enempää synkistelemään, tällaisia aarteita minulle on saapunut:


Tosi kesäisen värisiä lankoja. Pallasta minulla on jo ennestään pari kerää edellisestä vaihdosta, pitäisi päästä testailemaan niitä. Tuota nallea olen jo aikaisemmin himoinnut, ja nyt sen sitten sain! Ja Icen langat on just hyvät vaikka boleroon? Jes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^