25. kesäkuuta 2013

KyJyilyä


Esittelen tässä melko suttuisen kuvan tähän mennessä aloitetuista KyJyistä.
Eli tuloillaan on tytön raitasukkaa, conversetossua, poikakaverin bambusukat, palmikkopipoa sekä kirjoneulelapaset (joiden varren olen jo yhdesti tehnyt - purkuun meni ja uusi aloitus vähemmillä silmukoilla).
Tavoite oli aloittaa joka päivä uusi neule siihen asti että oikea määrä on täynnä, ja tähän mennessä tavoite on pitänyt. Koulussa olen aloittanut aamutauolla uutta neuletta ja sitten päivällä kotiin päästyäni jatkanut jo tekeillä olevia jotta puikkoja vapautuisi pian seuraaviin töihin. Onneksi minulla on kuitenkin suhteellisen hyvä puikkoarsenaali, eikä vielä ole mitään hätää puikkojen loppumisen kannalta.

Kunhan noita neuleita alkaa valmistua, teen jokaisesta vielä oman postauksensa jossa kerron materiaali ym. tiedot tarkemmin. Pitääkin itselle vähän kirjoitella ylös että mitä tulikaan käytettyä :)

Edit: Päivitelläämpä tähän vielä pari muutakin aloitettua työtä, itselle siis tulossa bambusta kesäsukat ja yksi lasten villasukka pinkistä 7-veljeksestä valmistui viikolla. Tällä hetkellä siis yhteensä 7 aloitettua työtä, joista nuo raitasukat valmistuivat juuri eilen illalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^