2. lokakuuta 2012

Vauvajuttuja!

Siis oikeasti, mitä olen tekemässä? Kirjoittamassa postausta vauvajutuista?
Huh sanon minä.

Vauvakuumetta en siis (ainakaan tietoisesti) pode, mutta koska ystäväni saa ensi kuun puolella vauvan - ja samalla minusta tulee kummi! - niin tunnen velvollisuudekseni hieman puhua asiaan liittyviä juttuja.

Olen tässä vähän aikaa sitten opetellut neulomaan vauvantossuja, ja niitä onkin jo syntynyt jokunen pari. Parit tossut menee toiselle kaverille tilaustyönä ( sinisävyiset kuvassa), mutta loppuja koitan hivuttaa tulevalle kummilapselleni käyttöön (sorry M ;)). Tein myös yhdet tumput, toiset on tulollaan.
Ja tietenkin tossuja pitää tehdä kaiken värisiä. Tossumania menossa siis.

Jostain kumman syystä olen alkanut kirpputoreilla kaivamaan niiden askartelu- ja käsityötarvikkeiden sekä vaatteiden ja kenkien lisäksi myös niitä suunnattomia vauvanvaateläjiä, joita joka kirppis tuppaa nykyisin olemaan pullollaan. Olen syyllistynyt jo kahteen otteeseen myös OSTAMAAN niitä vaatteita, enkä tiedä, pitäisikö minun olla iloinen vai kauhuissani.
 
Lahden Lanttilassa törmäsin mielestäni aivan ylisöpöön tammenterhokuvioiseen collegepaitaan, mutta tulin sitten jättäneeksi sen sinne, kun ajattelin että mitä minä, sinkkuihminen, sellaisella tekisin vielä pitkään aikaan?
Kyseinen paita jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni niin, että näin siitä jopa unia. Aika paha, eikö?
Onnekseni (?) törmäsin sitten kuukausi sen jälkeen yhdellä toisella lahtelaisella kirpparilla samanlaiseen collegepaitaan, ja siinä oli vielä yhteensopivat housutkin mukana - jippii!
Tottakai se sitten piti ostaa. Kaiken lisäksi ensimmäiset tekemäni vauvantossut sopivat väreiltään täydellisesti asuun!
Ohessa todistusaineistoa:


Tänään sitten menin ostamaan vähistä rahoistani huolimatta pienen, sinisen tunikan..ja senkin vain kun se vaan oli niin söpö. Epäilen, että tämä tulee vielä pahenemaan tulevaisuudessa.

Kummiudesta olen todella innoissani, vaikka en sitä tainnut oikein kyetä näyttämään kuullessani siitä. Olin tuolloin aika omissa maailmoissani, ja kesti jokusen päivän tajuta mitä oikeasti minulle tarjottiinkaan.
Kyllähän se toisaalta hieman stressaa, mutta koitan olla hermoilematta liikoja. Eihän tässä supernaista vaadita, vain hieman välittämistä kaveria ja lasta kohtaan. Vähän lastenhoitoa ja muuta mukavaa.
Asuisinpa vaan lähempänä :)

Kastelahjaa olen jo miettinyt, ja aikalailla tiedän mitä olen tekemässä.
Ja nimenomaan tekemässä, sillä aion todella tehdä jotain itse omin pikku kätösin, ja sillä ei ole tällä kertaa mitään tekemistä neulomisen kanssa. Paljastan tekeleeni sitten kun ne ristiäiset on joskus ohitse ;)

Energiaako? Hyvä päivä takana ja höpötyttää.
Tai sitten tulin känniin muffinsiin piilotetusta banaanista.

P.S. Myöhemmin tulossa juttua vauvajuhlista, jotka ovat tällä hetkellä suunnitteilla.

Tämän illan biisinä uusin suosikkini;
Ashley Wallbridge & Andy Moor ft. Gabriela : World to turn


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^