18. huhtikuuta 2015

JyJu2015 #11 Persikkarakkautta

Perussukat koossa 37/38
Lanka: Opal Sweet & Spicy, väri Peach (6751)
Puikot: 3,00mm
Menekki 50g

JyJu -listallani on aika monet villasukat tulossa. Tässä on vielä vajaa pari viikkoa aikaa aloittaa loputkin työt ja sitten keskittyä niiden valmistumiseen. Omalta listaltani puuttuu vielä kahdeksan aloitusta. Luvassa on todennäköisesti jotain muutakin kuin sukkia, ainakin parit lapaset täytynee laittaa puikoille jotta on mistä antaa siskoille ensi syksynä ilmojen viiletessä :)

Viime viikonloppuna valmistuivat viimeisestä jemmassa olleesta Sweet & Spicy -kerästä nämä villasukat. Tämä lanka on edelleen aivan ihanaa, tekisi hirveästi mieli ostaa kasakaupalla lisää. Vaikka yleensä oranssi ei ole ollenkaan mun väri, näissä sukissa tykkään siitä todella paljon.


Olen niitä tyyppejä jotka tykkää vetää villasukat jalkaan myös kesäisin. Ei tietenkään joka päivä, mutta niinä päivinä kun taivas on musta ja vettä tulee kuin saavista kaataen. Silloin on ihanaa laittaa kesämekon seuraksi villasukat, keittää teetä tai kaakaota ja istua alas neulomaan ja nauttimaan sateen ropinasta. Nyt mulla on tällaiset hieman fiinimmät ja ohkaisemmat villasukat siihenkin tarkoitukseen.


Mites te muut, käytättekö villasukkia kesät talvet vai menevätkö sukat lipastojen uumeniin lämpötilan kohotessa hellelukemiin?

7 kommenttia:

 1. Kaunis malli ja sävy-yhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän itseraidoittuvaan lankaan sopii kaikista parhaiten tällainen perusmalli :) Lanka itsessään on niin näyttävä.

   Poista
 2. On muuten ihanan värisee! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat! Niin kaunis lanka. Onko sitä edelleen myynnissä vai onko ollut joku vanha poistunut väri? Villasukkia pidän kesälläkin ja mieluusti jostain pehmeästä ohuesta langasta tehtyjä. Ja värikin saa olla kesäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Tätä lankaa näkyy olevan edelleen myynnissä Silkkivillalla; http://www.silkkivilla.fi/verkkokauppa/?opal-4-sweet-spicy-lajitelma,97 .
   Tämän sarjan muutkin langat on syötävän ihanan värisiä, on vaikea sanoa mikä on oma suosikkini.

   Poista
 4. Onpa ihanat villasukat! Minä kyllä käytän usein kesälläkin villasukkia, etenkin kylmempinä iltoina tulee sellaiset helposti kaivettua kaapista esille :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^