24. tammikuuta 2015

JyJu2015 #5: Virkatut puhelinpussukat


Vaikka blogini alkuvuosi onkin ollut hiljainen, käsityörintamalla olen saanut jotain aikaiseksikin. Olen aloittanut viisi Jyju2015 -työtä muuton, työharjoittelun ja kämpän siivoilun lomassa. Kuluneet kolme viikkoa ovat olleet kiireisiä, mutta olen nauttinut joka hetkestä.

Nykyinen työni on autonrakennusta; työtehtäviini kuuluu erilaisten auton sisustan juttujen asentaminen. Kahdeksan tunnin vuoron aikana ehdin asentaa yli 150 autoon omat osani, se tarkoittaa vajaata kolmea minuuttia per auto. Välillä tunnen itseni aivan raadoksi kun pääsen kotiin, sillä työ on todella fyysistä. Joka ilta eri paikkaa kolottaa. On ihanaa istua tauoilla alas ja tarttua pehmeään lankakerään porakoneen tai autonpenkin sijasta.

Koska autoihin ei saa tulla kolhuja ja vastaavasti haluan pitää uuden puhelimeni turvassa työn aiheuttamilta kolhuilta, päätin virkata puhelimelleni muutaman suojapussukan. Kolmosen koukulla ja erilaisilla jämälangoilla ne valmistuivat nopeasti työn tauotessa hetkeksi.

Käyttämäni langat:
Sini-vihreä: Essentials Cotton dk Rico Design 20g
Raidallinen: Novita Nalle Marjaretki Mustikka 16g
Pinkki: Svartafåret Freja ja vähän Novita Kotiväkeä 16g
Sini-oranssi: Regia Fluormania Color 12g
Yht. 64g

Paljoa ei siis mene yhteen pussukkaan ;) Aloitin 24-32 ketjusilmukalla, yhdistin ne renkaaksi ja virkkasin putkea kunnes pussukka alkoi näyttää sopivalta. Lopuksi ompelin alaosat kiinni nurjalta puolelta. Näihin jää koukkuun, voisin tehdä näitä vaikka lisääkin eri väreissä!

1 kommentti:

  1. Nättejä ovat. Jämälangoista ei tässä huushollissa ole pulaa, joten näitähän voiskin kokeilla:)

    VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^