21. marraskuuta 2014

Askarreltuja synttärijuttuja

Kummityttöni täytti kuluneella viikolla 2 vuotta, ja huomenna on synttäribileiden aika. Olen askarrellut täällä koko viikon ja välillä ottanut puikot käteen ja jatkanut neulejuttuja. Olisipa vuorokaudessa enemmän tunteja!

Eniveis, olen halunnut pitkään toteuttaa washiteippien avulla jonkin kortin, ja nyt sain viimein aikaiseksi kokeilla. Päädyin yksinkertaiseen, mutta näyttävään ilmapallokorttiin, jonka taakse tuli kirjoitus.  

 Inspiraatio ilmapalloihin: klik
Inspiraatio teksteihin: klik

Koska en löytänyt paketoimiseen muuta kuin joululahjapaperia, käänsin paperin ympäri, paketoin lahjani siihen (löysin söpöjä tyttöjen vaatteita Teneriffalta Benettonin liikkeestä) ja koristelin paketin kirjan välissä suoristetulla Kirigamilla teippaamalla sen kulmistaan kiinni pakettiin. Lisäsin vielä päälle aiemmin askartelemani paperirusetin.

Ohje paketissa käytettyyn Kirigamiin ja moneen muuhun löytyy Omiyagen blogista: klik.

Suosittelen muutenkin tutustumaan kyseisen blogin tarjontaan! Sieltä löytyy paljon söpöjä, pieniä projekteja esim. washiteipeillä toteutettaviksi (ja ne on kaikki pakko saada tehdä!).

2 kommenttia:

  1. Miten kaunis ja tasapainoinen kokonaisuus pakettipaperista ja kortista tuli! Hyvä ja yksinkertainen idea tuossa kortissa. Minultakin on usein lahjapaperi lopussa ja siinä sitä sitten keksitään muita vaihtoehtoja. Tuo paperin kääntäminen ei kyllä ole tullut mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin hämmästyin miten hyvin kaikki sopi yhteen värien puolesta ja muutenkin :)

      Poista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^