24. heinäkuuta 2014

Kestävää ja pestävää shoppailijalle

Minulla on ollut kirjanmerkeissäni tallessa jo jonkin aikaa PamPaun Kauppakassin ompeluohje, jota olen halunnut päästä kokeilemaan. Lisäksi olen jemmannut Vallilan kangaspaloja sitä päivää varten, kun olen keksinyt niille jotain kivaa käyttöä. Yhdistin nämä kaksi ja ompelin kokeeksi kaksi kauppakassia Citymarketin muovipussi kaavanani. Vuorikankaina käytin muita kuosikankaan kanssa yhteensopivia kankaita ja kasseista tuli oikein kivoja!


Keltaisessa kankaassa on suuria ja näyttäviä kukkasia, mutta en halunnut leikellä kangasta silpuksi saadakseni kokonaiset kukat kassin molempiin kylkiin. Päädyin leikkaamaan kankaan niin, että kassin toiseen sivuun tulisi kokonainen kukka joka näkyy käytössä kivasti. Lopputulos hieman jännitti, mutta se onnistui onneksi tosi hyvin! Sivusauma on lähes huomaamaton :)


Näitä ompelen varmasti lisää, oli niin nopsa projekti. Mielestäni tällainen olisi kiva idea kesäviemisiksi ystäville ja sukulaisille kylään mennessä, tietenkin asiaan kuuluvilla herkuilla täytettynä.
Tai vaikkapa joululahjaksi, hmm...

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kasseja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään :)

   Poista
 2. Siis aivan upeita kasseja! Myytäsiinpäs moisia ihanuuksia myös
  Cittarissa, ostaisin varmasti!
  Löysin tämän ihanan inspiraatipblogisi ihan äskettäin, tulin ja jäin :-)
  Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan mm. Turun saaristossa ja
  sisustetaan puutaloa ja mökkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, se lämmitti mieltäni kovasti! :) Tervetuloa myös lukijakseni, kiva kuulla että jäät seurailemaan mun käsityöpuuhailuja.

   Poista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^