21. maaliskuuta 2014

Iloa ystävien elämään: Facebook -haaste

Bongasin vuoden alussa erään ystäväni FB-päivityksestä hauskan yllätyshaasteen vuodelle 2014. Haasteen tarkoituksena on ilahduttaa muutamaa ystävää itse tehdyllä yllätyksellä jossain välissä vuoden mittaan. Omalla seinälläni julkaisin haasteen jotakuinkin tässä muodossa:

Ne viisi henkilöä, jotka ensimmäisinä kommentoivat tätä päivitystä, tulevat saamaan minulta tämän kalenterivuoden aikana pienen yllätyksen - jotain kivaa käsin tehtyä, ostettua tai kierrätettyä. Tämä tapahtuu tietysti varoittamatta ja ajankohta jää arvoitukseksi vielä tässä vaiheessa, joten laitathan yksityisviestillä minulle osoitteesi jo etukäteen

Jutun juju? Näiden henkilöiden tulee päivittää samainen tarjous omalle seinälleen (sopivalla kielellä) ja näin lahjoittaa ILOA.

Tehkäämme vuonna 2014 kivoja ja rakastettavia asioita toisillemme ilman muuta syytä kuin että saa toisen hymyilemään ja näytetään samalla, että ajattelemme häntä!

Idean ja tekstin saa kopioda omaan käyttöön; laitetaan ilo kiertämään :)

Palatakseni aiheeseen, omaan julkaisuuni kommentoi kokonaista kaksi ihmistä (joista en tosin ole kummallekaan mitään vielä postissa lähetellyt), mutta sain kuitenkin itse toiselta heistä kivan pehmoisen yllätyksen postissa.

Lankaapa hyvinkin! Yksi keristä ehti jo muuttua koulun ohessa nilkkasukiksi, joita tykkään käyttää hieman liian isoissa talvinilkkureissani silloin kun laitan päälleni mekon/hameen ja sukkahousut enkä halua sukkieni näkyvän kengistä.

Tätä lankaa, Novitan Otavaa, olen käpistellyt muutamaan otteeseen kaupassa, mutta mielestäni hassujen värien takia se on sinne myös tullut aina jätettyä. Nyt kun se on testattu, sanoisin että ihan ok lanka, ei sen enempää tai vähempää.
Lanka on 100% villaa, josta 35% kierrätysvillaa. Olisi mielenkiintoista tietää mistä tuo kierrätysvilla tulee.

Sukkiin meni pikkasen vajaa kerä, tasan 40g lankaa 3,5mm puikoilla. Tein koon 37.
Samalla tuli korkattua uudet 15cm mittaiset puikot, joita tuli tilattua Kiinasta koossa 3mm, 3,50mm ja 4mm. Ne olivat kyllä yllättävän näppärät, juuri sopivan kokoiset tällaisilla silmukkamäärillä (12s/puikko). Harkitsen noiden kolmen viimeisen muuttamista raitasukiksi, sillä keskenään nuo värit ovat hyvässä harmoniassa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^