11. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Kiirettä on riittänyt jos jonkinlaisen homman parissa viime aikoina, eikä käsitöille ole jäänyt aikaa juuri ollenkaan.
Se vähä, mitä olen käsitöitä tehnyt, on päätynyt pukinkonttiin, enkä näinollen voi jakaa kuvia valmistuneista töistä vielä ;)

Lankakaupoilla on kuitenkin päästy käymään, ja Lahden Anttilasta lähti mukaan 500g Novitan Sylvia -lankaa eurolla kerä. Samoin Tapion lankakaupasta ostin muutaman kerän Mark & Kattensin pinkkisävyistä Sarek -lankaa sekä pari kerää Dropsin Eskimoa. Eskimoista syntyi jo perjantaina uusimman Novita -lehden ohjeella kahdet vaippahousut :)

Päätin viikko sitten muuttavani koulun asuntolaan, ja kuluneen viikon aikana olen riehunut ja levittänyt tavaroitani ympäri kämppääni koittaessani karsia niitä mahdollisimman vähäksi.
Ongelmallistahan se on, kun on jo kaiken omaisuutensa paikkakunnalle muuttanut..
Lankanikin pakkasin yhteen ja ainoaan paikkaan vain todetakseni, että nyt taitaa olla ostolakon paikka. Tämän jälkeen olenkin pyöritellyt kaikkia keriä, kirjoja ja lehtiä käsissäni koittaen keksiä jotain neulottavaa tai virkattavaa, josta olisi minulle jotain hyötyä.
Säärystimiä, pipoa ja neuletta kaipaisi, mutta se mallin löytäminen on niin ongelmallista..

Tosiaan, vauvajuhlilla tuli käytyä, ja tässä pari kuvaa;
Vein kaverilleni lahjapaketin, joka sisälsi kaikennäköistä kivaa, sekä pyydetyt liivinsuojukset ja toisen kantoliinoista (alempi kuva).
Toinen kantoliina pitäisi vielä ommella, ja taidankin tehdä sen omien töiden viikolla ennen joululoman alkua. Se oli tarkoitus viedä pohjoiseen jo juhlille, mutta koska verkkokauppa, josta tilasin renkaat liinaa varten, ei meinannut toimittaa niitä, se jäi sitten ensi kerralle.
En muuten enää koskaan tilaa kyseisestä verkkokaupasta yhtään mitään, palvelu oli niin huonoa ja tavarakin tuli vasta virallisella taholla uhkaamisella.
Verkkokaupan nimihän oli AMAUTI.
 Kahdessa alimmassa kuvassa myös kavereilleni lupaamani tilaustyöt, amigurumipuput sekä vauvan sukat (joista muistaakseni mainitsinkin jo aiemmin).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^