24. lokakuuta 2014

Pojun kastelahja


Kummityttöni sai äskettäin pikkuveljen ja samalla ystäväni sai uuden jäsenen perheeseensä.
Halusin muistaa pikkuista itsetehdyllä lahjalla (johon piti myös ostaa jotain kivaa poikamaista vaatetta kettubodyn muodossa koska vauvan vaatteet ovat vain niin söpöjä), ja lasten äiti toivoikin pojalle ns. "baby security blanket" -tyyppistä lelua. Se ei saanut olla pupu, kissa tai koira, koska kummityttöni rakastaa kyseisiä eläimiä, joten päädyin hyvin poikamaiseen ratkaisuun: krokotiiliin.



Neuloin ensin krokotiilin "vartalon", josta halusin hieman suomuisen näköisen. Virkkasin kolmosen koukulla pään ja siihen pikku sieraimet. Lisäksi virkkasin sinisestä langasta tuon selkäharjaksen ja ompelin sen leluun kiinni pään kiinnittämisen jälkeen. Lankaa (Schachenmayr Micro Grande) leluun kului 66g. Aika söpö vaikka itse sanonkin! :)


Koska lankaa jäi jäljelle, kokeilin lisäksi myös pipoa. Halusin pipon, jonka saa leuan alle kiinni jotta se suojaisi mahdollisimman hyvin vauvan korvia. Ohjeeksi valikoitui Moda 1/2013 -lehden malli nro 40. Todella helppo ja nopea malli neuloa. Lankaa pipoon pienimmässä koossa meni 37g.

Kiinnitin käsitöihini tagit, joihin laitoin toiselle puolelle tulostetun pesuohjelappusen.
Paketoin lahjani sellofaniin ja sain tilaisuuden käyttää myös ihanaa mustikkakuvioista washiteippiä. 

Tagit
Kynät (metallivärit, näkyvät hyvin mustassa)
Ihana mustikkateippi

2 kommenttia:

  1. oi kuinka sulonen setti <3 http://janika-rulla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. It is a nice gift for that little prince.

    VastaaPoista

Kommenttisi tekee minut iloiseksi! ^^